Shërbimet

Gamë të gjerë produktesh

Tregtim me shumicë dhe pakicë të produkteve industiale si:kushineta , premistop , xhunto ,  pulenxho

Konsulencë teknike & inxhinierike

Konsulencë në bashkëpunim të ngushtë me SKF, e në raste të nevojshme shërbimet mundësohen nga inxhinierët e SKF .

Shërbim 24/7

Shërbim 24/7, transport deri në vendin e kërkuar dhe porosi urgjente me DHL .

PRODUKTET

Ofrojmë një gamë të gjerë produktesh industriale

Historiku

1995 - Themelimi i IMPEKS BUNA

Nis operimin në tregëtimin me pakicë dhe shumicë të mallrave industrial.

2001 - Distributor i Autorizuar i SKF, Suedi

SKF lider i produkteve që ne tregtojmë

2010 - Distributor i Autorizuar i CODEX, Slloveni

Codex, kompania me një gamë të gjerë produktesh e me cmime konkuruese.
Alt Text

PARTNERËT TANË

X

Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(index.php) is not within the allowed path(s): (/www/wwwroot/impeksbunak.com/:/tmp/) in /www/wwwroot/impeksbunak.com/wp-includes/plugin.php on line 446

Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /www/wwwroot/impeksbunak.com/wp-includes/plugin.php on line 446