Kushinetë

Portfolio Image

Project Description

Kushineta SKF, CODEX,SIT,STEMPLAST për përdorim industrial në: fabrika, makineri, miniera, makineri lëvizje dheu e gjithashtu dhe kamiona, autobuza dhe automjete.

Project Details