Kush jemi ne?

“IMPEKS BUNA K” sh.p.k është themeluar në Mars të vitit 1995 në qytetin më të madh verior të Shqipërisë, në Shkodër. Që nga themelimi i saj ka operuar në tregtimin me shumicë dhe pakicë të  produkteve industriale si Kushineta, Premistop, Rrypa, Zinxhira, Yllza, Xhunto, Pulexho, Graso dhe Sisteme lubrifikimi, Vegla pune për montim dhe cmontim të kushinetave etj.

Duke patur në filozofinë e vet përvec shërbimit profesional edhe cilësinë e produkteve, në vitin 2001 “IMPEKS BUNA K” bëhet distributor i Autorizuar në Shqipëri i SKF Group Suedi, i cili është lider në prodhimin e produkteve që ne tregtojmë.

Duke dashur që të jetë sa më pranë kërkesave të tregut, ku cdo kompani apo individ të ketë mundësi zgjedhjeje, vec cilësisë dhe cmimeve konkuruese, në prill të vitit 2010 “IMPEKS BUNA K” bëhet distributor i Autorizuar i kompanisë CODEX – Slloveni, një kompani e cila është përherë në rritje me cilësine dhe gamën e produkteve të saj.

Alt Text

Na kontaktoni

Ne rrjetet sociale:

+355 694574418

+355 682635612

Ku ndodhemi :