Premistopa

Portfolio Image

Project Description

Premistopat kanë përdorim të gjerë, ato gjenden në çdo makineri të cilat kanë pjesë levizëse. Pajisje industriale, kamio, reduktorë, dhe makineri të ndryshme.

Project Details

X